avsnitt, gäst

Fantastisk Podd – 162 – Skräcken – när text och bild samverkar (med våra gäster Mårten Melin och Mattias Olsson!)

Nu är hösten här. Mörkret kryper närmare, vinden viner och skuggor skymtar till i ögonvrån. Det är den perfekta tiden för skräck och att läsa något läskigt. Men hur skapar man en riktigt kuslig skräckberättelse?

Just detta diskuterar Skånegruppen när Emma Andersson träffar författaren Mårten Melin och illustratören och konstnären Mattias Olsson. De skapade tillsammans skräckboken Husets hjärta som utkom hösten 2019, och nu är de aktuella med den fristående uppföljaren, Gravens gåta (som kom ut i tisdags!).

Lyssna gärna… om ni vågar.

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 162 – Skräcken – när text och bild samverkar (med våra gäster Mårten Melin och Mattias Olsson!)

  1. Pingback: Gäst i Fantastisk Podd | Mårten Melin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.