avsnitt

Fantastisk Podd – 164 – Lost in Time

Allting har en början och ett slut. Så även Fantastisk Podd. Detta är Stockholmsgängets sista avsnitt, vilket självklart känns oerhört sorgligt. Men samtidigt har det varit 7 fantastiska år och vi har haft otroligt roligt på vägen.

I det här sista avsnittet samtalar vi kring hur allting började på det där Sweconet för över sju år sedan. Om allting vi gjort och skrivit genom åren. Vad podden och den här gemenskapen har betytt för oss och vart vi är på väg in i framtiden.

Enormt stort tack alla lyssnare för att ni hängt med oss alla dessa år! Hej då!

Medverkande författare: Oskar Källner, Markus Sköld, Boel Bermann och Anders Björkelid.

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 164 – Lost in Time

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.