avsnitt

Fantastisk Podd – 163 – All Those Moments

Ja, vad ska man säga? Efter sex år av Fantastisk Podd, så är det här faktiskt Skånegruppens sista avsnitt. Sorgligt, men sant.

I det här sista avsnittet diskuterar vi – Charlotte Cederlund och Emma Andersson – de år som gått, hur podden förändrats genom åren, och hur våra liv och författarskap förändrats sedan vi först började podda. Vi är gröngölingarna som blev vikarier som blev poddare. Vi är två författare som blev vänner genom en fantastisk podd.

Tack för den här tiden, kära lyssnare! Vi hoppas att vi hörs snart igen! Har ni missat något av våra avsnitt hittar ni dem här på hemsidan, vartenda ett. Och om någon av er startar en ny podd om fantastik – då hör ni av er, eller hur?

/Emma & Charlotte

 

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 163 – All Those Moments

  1. Hannibal says:

    Tack för att ni pratat! Det har varit roligt och inspirerande att lyssna. Gästerna har varit ett bra sätt att variera ett fast format.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.