avsnitt, författande

Fantastisk Podd – 11 – Dä bar å åk!

Det är dags att ta tag i det där jobbiga, sega och ångestfyllda första utkastet, nånstans mitt i när det känns som motigast. Västkustgruppen, d v s Pål Eggert, Susanna Nissinen, Susanna Björnberg, Stefan Hagel och Fredrik Persson, delar med sig av tips, tricks och en hel del ångest kring hur man kämpar sig fram genom leran i skyttegraven till det första utkastets sista sida.

Och så här kan det se ut när Väst spelar in, någonstans mitt i utkastet. Från vänster till höger Fredrik, Stefan, Susanna B, Pål och Susanna N. Och såklart vår fantastiska rollup! Är det månne den gäckande artonde medlemmen som stått modell för bilden?

Västgänget i studion

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>