avsnitt

Fantastisk Podd – 93 – Vad vi (inte) pratar om

IMG_3192

Vad väljer vi att berätta om våra verk, före de är klara?

Västkustgruppen pratar ångest och drömmar kring alla de där verken som inte är klara.

Och för alla kalenderbitare: Det är bara sju ordinarie avsnitt kvar tills podden fyller 100!

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 93 – Vad vi (inte) pratar om

  1. Hannibal says:

    Rymderemiten är definitivt en historia jag vill läsa! Och inte bara det – en historia jag vill skriva. Jag stjäl den och ser var den landar. (Fast med tanke på hur trögt det går med genomförandet av mina egenvärpta idéer så kan du nog känna dig säker på din exklusivitet, Marcus…)

    Mitt döda och övergivna projekt: Jag hade en idé om en man som började se spår av den gigantiska teater/konspiration som han levde i. Lite för många märkliga sammanhang och tillfälligheter gjorde att han började misstänka att han var världens mitt och att allt som omgav honom tillrättalagts för att påverka honom i ena eller andra riktningen, eller för att observera och utvärdera honom om valet var upp till honom själv. Han gick till en psykolog som hjälpte honom att komma tillrätta med galenskaperna, och i slutet av boken skulle det visa sig att mannen haft rätt hela tiden men att han med hjälp av den utomjordiska terapeuten (som självklart var maskerad till människa) lyckades bortförklara sina iakttagelser och fortsatte leva i sin konstgorda omgivning.

    Sedan kom The Truman Show och förstörde allt. Möjligen plockar jag upp tråden igen när filmen fallit i glömska, men det finns ju risk för att bli anklagad för att plagiera då – trots att jag var först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.