avsnitt, författande, podcast

Fantastisk Podd – 105 – En snygg förpackning

Fantastiska böcker kräver fantastiska omslag, så klart. Skånegruppen pratar omslag och hur mycket de betyder för egna och andras böcker. För handen på hjärtat, visst har vi alla köpt bok på omslaget någon gång? Vissa fler gånger än andra visar det sig när Emma Andersson, Charlotte Cederlund och Ingrid Thulin dyker ner bland tygband, nyutgåvor och ytstrukturer med guldtråd. Följ med!

Här är omslagen till böckerna, ljudet hittar du under bilderna.

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 105 – En snygg förpackning

  1. Hannibal says:

    Oj vad deprimerande ytliga ni låter – som om omslagen vore viktigare än innehållet, nästan. Ett nytt omslag skänker en ny läsupplevelse, snarare än att texten uppfattas olikt beroende på var i livet läsaren befinner sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.