avsnitt

Fantastisk Podd – 151 – Mystik och religion i fantastiken

Välkomna till Västkustgruppen, som funderar på mystik och religion i fantastiken.

Medverkande är Susanna Björnberg, Pål Eggert, Marcus Olausson och Fredrik Persson Winter.

Standard

One thought on “Fantastisk Podd – 151 – Mystik och religion i fantastiken

  1. Hannibal says:

    Black & White hette spelet där man ikläder sig rollen av en gud som skall leda, skydda och utveckla sitt folk och sitt husdjur. Det fick rätt bra kritik när det kom, och finns till och med på svenska. (Eller om det var tvåan…) Den gamla föregångaren som vi alla spelade på våra Amigor hette Populous, och där var man tvungen att först förbereda land så att människorna fick utrymme att växa i antal. Sedan kunde man skapa jordbävningar, vulkaner och översvämningar för att skicka alla stackars tillbedjare i fördärvet. Bra skit, det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.