avsnitt

Fantastisk Podd – 156 – Verklighetsflykt

Stockholmsteamet samlas åter för att denna gång diskutera verklighetsflykt. I en tid av global pandemi och samhällelig kris kan det ju hända att verkligheten kan kännas lite för jobbig att interagera med hela, hela tiden, och då finns det få saker som kan vara så befriande som just verklighetsflykt. Men är det bara ett psykologiskt trick, eller finns det en djupare betydelse och mening med potential att påverka oss i djupen som människor? Dessutom pratar Oskar lite om sin nya bokserie Imperiets arvingar som precis släppts på Rabén och Sjögren, där två kids från Uppsala slängs ut på våghalsiga äventyr i ett väldigt universum fullt med märkliga rymdvarelser och uråldriga mysterier.

Medverkande författare: Oskar Källner, Markus Sköld, Boel Bermann och Anders Björkelid.

Standard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.