avsnitt, författande, intervju, podcast

Fantastisk Podd – 08 – Skriften under barken

Vad är egentligen en idé? Är de kanske små muterade rymdmaskar som lever i din källare och invaderar din hjärna när du sover?

Stockholmsgänget bestående av Peter Bergting, Boel Bermann, Anders Björkelid, Erik Granström och Oskar Källner samlas åter och funderar på saker som: Huruvida Erik existerar eller inte. Idéers relation till verkligheten. Huruvida en idérik hjärna egentligen är felkopplad. Om idéer har DNA och hur de muterar i kontakt med varandra. Och kanske viktigast av allt… Hur vet jag om en idé är bra eller dålig?

Standard

4 thoughts on “Fantastisk Podd – 08 – Skriften under barken

 1. Tommy says:

  Varför är poddarna så korta? 1-2 timmar är rimligt särskilt när det är så många deltagare.

 2. Hej Tommy.

  Det där med längden är en lite klurig fråga. Alla har olika tycke och smak. Vissa gillar korta och koncisa program, andra gillar tvåtimmarsmaraton. För tillfället har vi beslutat oss för att köra denna lite kortare variant. Men vi tar med oss alla synpunkter och så får vi se vad som händer i framtiden.

  • Tommy says:

   Det är verkligen en fantastisk podd och när det äntligen dyker upp en sådan så känns det som slöseri att bara köra 20-30 min. Jag tror att ni utan problem fyller upp en timme.

   Man blir ju alltid lika frustrerad när liknande diskussioner på P1 avbryts när det är som mest intressant pga tidsbrist.

 3. Jag håller med om att det känns som om avsnitten är lite för korta för mängden personer som pratar. Det blir lite snuttifierat. När ni har blivit lite varma i kläderna kan ni väl förlänga avsnitten lite!

  Jag tror att det var Erik Granström som tyckte att det känns som ett för stort åtagande att sitta en timme och lyssna på ett poddavsnitt. Men jag tror att de flesta inte sitter framför datorn och lyssnar. Ge honom en mp3-spelare som han kan ha i fickan så kanske han ändrar sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.