avsnitt, författande, podcast

Fantastisk Podd – 34 – Fantastikofobi

Screen Shot 2015-05-07 at 00.23.59

Jag läser inte sånt!

Lider du eller någon i din närhet av fantastikofobi? – ett tillstånd som betecknas med en ovilja eller rädsla för att läsa fantasy eller science fiction. I så fall är det här avsnittet för dig! Nene Ormes, Karin Tidbeck och Kristina Hård reder ut begreppet och kommer, förhoppningsvis, med bot på eländet. Dessutom slänger de in lite försnack, där omslaget på Kristina Hårds kommande bok i serien Arvet efter Kaiser (fortsättningen på Kleptomania) avhandlas LÄS MER HÄR, tillsammans med Karin Tidbecks bejublade inhopp i teveprogrammet Kobra SE AVSNITTET HÄRGrupp Malmö är tillbaka med besked! 

 

 

Standard

2 thoughts on “Fantastisk Podd – 34 – Fantastikofobi

  1. Pingback: Fantastisk Podd – 34 – Fantastikofobi | Verkligen Stefan

  2. Pingback: Hugobevakning 2015 – “A Single Samurai” av Steven Diamond (novell 5) | Drömmarnas berg -SF, Fantasy och Skräck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.