information

Vill du bli en del av Fantastisk Podd?

cute kitten

Obligatorisk bild på söt kattunge som är helt begeistrad över möjligheten att få bli en del av Fantastisk Podd.

Nu söker vi nya författare som vill vara med och föra Fantastisk Podd in i framtiden. Det spelar ingen roll var du bor eller hur gammal du är. Det viktiga är att du skriver fantastik (science fiction, fantasy, skräck eller någon av deras fantastiska kusingenrer) och att du gör det på svenska.

Hör av dig med en intresseanmälan, antingen via kontaktformuläret här på hemsidan, eller via ett meddelande till oss via Facebook. Berätta något om dig själv, vad du skriver och vad du skulle vilja bidra med till Fantastisk Podd.

 

Standard

9 thoughts on “Vill du bli en del av Fantastisk Podd?

 1. Jeanette Aurén says:

  Hej! Jag är väldigt intresserad, men vill veta mer om vad det innebär och hur det funkar 🙂
  Bästa hälsningar
  Jeanette

 2. Hannibal says:

  Oh, OBSALUT!

  Men jag är rädd att jag inte avviker tillräckligt mycket från verkligheten för att kunna kategoriseras som fantastisk. Och inte har jag blivit utgiven heller. Låt mig återkomma när jag har några titlar under bältet.

  ————

  Fantastisk podd sa: Hej, du, vill du ha en miljon kronor?
  Hannibal sa: Ja… men – gha – min plånbok är för liten!

 3. Therese C Larsson says:

  Hej och tack för en intressant podd!

  Har ni funderat på hur skrivandet ibland används för att dela med sig av något vi älskar eller hatar, så som lyckliga eller fasansfulla barndomsminnen som etsat sig fast i minnet? För mig betyder Sveriges vackra natur otroligt mycket för den skapande processen, speciellt eftersom jag numer är bosatt i Australien. Min längtan fungerar ibland som en trigger, se exempel: http://thereselarsson.tumblr.com/post/144648701010/ylar-du-vid-fullm%C3%A5ne-kort-novell-vargsyster

 4. Jag skulle tycka det vore jättekul att få vara med och dela med mig om hur man hittar inspiration (t.ex. inom musik och film), hur man hittar tid till att skriva i vardagen och hur man kan kombinera olika skapandeformer med varandra. Jag har fått en skräckbok publicerad, tre noveller och i november kommer min andra bok ut. Dessutom är jag ullkonstnär.

 5. Hej!
  Jag heter Lisa Rodebrand och har skrivit två böcker: Revolt och En droppe i rymden. Jag är förläggare på Fantasi-Förlaget och pratar gärna om skrivande i allmänhet och fantastik i synnerhet, både ur ett författarperspektiv och ur ett förlagsperspektiv.
  Vi ses på Fantastika!
  Lisa

 6. Oskar Källner says:

  Hej.

  Jättekul med alla kommentarer. Men om ni vill skicka in en intresseanmälan så skulle jag vilja att ni använder kontaktformuläret enligt instruktionerna ovan.

  Tack.

 7. Pingback: Metoden fungerar | Bakom tangenterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.