avsnitt

Fantastisk Podd – 158 – Karantän-kreativitet

Det är juni och Corona har styrt våra liv i ungefär tre månader. Vad händer med en författare när livet präglas av social distans och inställda evenemang? Vad händer med kreativiteten när livet blir en märklig bubbla där ingenting längre är som vanligt?

Det pratar Emma Andersson och Charlotte Cederlund om när Skånegruppen träffas för att reflektera kring livet under Corona och hur detta påverkat deras författarskap och skrivande. Blir man mer kreativ? Mindre kreativ? Eller är det här en tid för att fundera på det som är viktigt och kanske försöka återskapa den där lusten igen?

Hur går det med ditt eget skrivande?

P.S. Vi ber om ursäkt för ljudkvalitén, vi var nog så ivriga över att få träffas igen att vi inte kunde hålla bordet stilla under inspelningen. Förlåt! Men lyssna gärna ändå. D.S.

 

Standard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.